3-RETTERS MENUER        DRINKS-MENU        ROM-SMAGNING        COCKTAIL-KURSUS

På Mambo samler vi på gode oplevelser og udover dans og fest er vi også rigtigt gode til at lave mad. Vi laver ærlig mad, lavet fra bunden på sæsonens friske råvarer - lækre smagsoplevelser serveret med et smil og vi tager selskaber fra 2 pers op til 150 spisende gæster - alle er velkomne!

Du kan komme forbi og få et lækkert måltid inden du skal videre, men mange vælger at fortsætte aftenen med en danseundervisning i natklubben efterfulgt af vores ægte latin danse fest! Alle menuer er inklusiv:

 Velkomstdrink
3-retters middag
 Danseundervisning i salsa/bachata/merengue
 Entré og garderobe til natklubben med to dansegulve (ét med latin og ét med club musik)
 Fest hele natten med garanteret god stemning - FEEL THE LATIN SPIRIT...

Vi tilbyder også rom-smagning og cocktailkursus seperat eller som en integreret del af et vores populære helaftensprogram. ALT ER UNDER SAMME TAG.

Få en gennemført og sjov oplevelse til næste firmafest, polterabend, fødselsdag ... eller bare en hyggelig aften i byen! Jeres aften starter typisk kl.18/19 men kan også starte før eller senere, hvis I ønsker det. Danseundervisning starter torsdag kl.20:30 og fre/lørdag kl. 21:30. Vi ses :-)
Instagram 


Jeg vil også kontaktes vedr:

 info/spørgsmål på tlf.33119766. Ændringer i arrangementet skal gøres skriftligt senest 3 dage før afholdelsen til:restaurant@clubmambo.dk da I ellers hæfter for den oprindelige booking.